Hae yritystietoa Yritystele.fi:n koko sisällöstä tai tarkenna hakuasi valikon hakualueilla.

haku

Käyttöehdot


Näitä ehtoja sovelletaan Yritystele.fi:n (jäljempänä Yritystele) Internetissä tarjoamaan Yritystele-hakupalveluun (jäljempänä Palvelu). Palvelun tuottaa, omistaa, hallinnoi ja ylläpitää Bisnode Finland Oy.

Yritystelellä on oikeus tuottaa Palvelu parhaaksi katsomallaan tavalla. Yritystelellä on oikeus muuttaa Palvelua tai sen sisältöä. Palvelun sisältämän aineiston omistus- sekä immateriaalioikeudet ovat Yritystelellä tai kolmannella osapuolella.

Käyttäjä sitoutuu olemaan hyödyntämättä Palvelua ja siinä olevia tietoja kaupallisesti (esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin) sekä olemaan käyttämättä Palvelua näiden käyttöehtojen vastaisesti. Palvelun sisällön tai sen osan julkaiseminen, kopioiminen, liittäminen, siirtäminen tai säilyttäminen, lukuun ottamatta säilyttämistä tai tulostamista yksityiseen käyttöön, on kielletty.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytöstä aiheutuvista ja siihen liittyvistä kustannuksista, kuten tietoliikennemaksuista. Käyttäjä vastaa hallussaan olevien Palvelun käyttämiseen tarvittavien laitteiden, teleyhteyksien ja Palveluun kuulumattomien ohjelmistojen hankkimisesta ja toimintakunnosta sekä huolehtii siitä, etteivät ne haittaa tai häiritse Palvelua tai televerkon liikennettä.

Yritystelellä on oikeus estää tai katkaista käyttäjän pääsy Palveluun, jos näitä käyttöehtoja on olennaisesti rikottu tai käyttäjä on muulla tavalla väärinkäyttänyt Palvelua siten, että käyttö aiheuttaa vahinkoa Yritystelelle, toisille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Näiden käyttöehtojen voimaanastumispäivä on 20.12.2005 ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Yritystelellä on oikeus muuttaa käyttöehtoja.

Yhteystiedot - Yritystele.fi

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 08-16 ja meidät tavoitat puhelimitse 09 7511 9100 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)bisnode.com

Myynti

Myyntimme auttaa yrityksesi löydettävyyden ja näkyvyyden maksimoinnissa. Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)bisnode.com

Laskutus

Laskutusasioissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen laskutus(at)bisnode.com