Hae yritystietoa Yritystele.fi:n koko sisällöstä tai tarkenna hakuasi valikon hakualueilla.

haku

Tuotteet ja palvelut

Rakentamisen tarvikkeet ovat suurin tuoteryhmämme. Valikoimassamme ovat mm. maarakennuskankaat, geoverkot, sokkelilevyt, aluskatteet, ullakkoportaat, suojapeitteet ja erilaiset rautakaupan tuotteet, esim. aitaverkot, kuusikulmaverkot, muoviverkot sekä metallilangat ja terästuotteet. Tuoteryhmä sisältää myös kodinturvatuotteet; asekaapit ja kassakaapit sekä tekniset eristeet, esim. solukumieristeet, vuorivillat, kivivillat ja PVC-päällysteet.

Koti ja sisustus –osastolta löytyvät Curver-muovituotteet; säilytyslaatikot, keittiötuotteet, pesu- ja siivoustuotteet, jäteastiat ja työkalupakit. Valikoimaamme kuuluvat myös parkettilattiat, laminaattilattiat, massiivipuulattiat, vinyylilattiat, vinyylikorkkilattiat sekä seinäpaneelit ja kattopaneelit.
Meiltä löytyvät myös Spirellan kylpyhuonetarvikkeet; kylpyhuoneen matot, suihkuverhot ja tarvikkeet sekä kylpyhuoneen apuvälineet.

Tekniikan tuotteista löytyvät mm. pneumatiikkatuotteet, venttiilit, liimalaitteet, kuularullat, kuljetinverkot, kuljetinhihnat ja tärinänvaimennuksen tuotteet.

Petrokemian tuotteita ovat mm. pinnanvalvontalaitteet, polttoaine- ja kemikaalivarastojen laitteet, satamien lastauslaitteet ja säiliöautojen varusteet.

Tuotemerkit

SPIRELLA - kylpyhuonetarvikkeet, MAC VALVE-PI - magneettiventtiilit, MIDLAND - sylinterit, MIDLAND - venttiilit, SATAM - määrämittarit, PEROLO - lastausvarret, REXNORD - lamelliketjut, BIMBA-PI - sylinterit, EUROGAUGE - pinnanmittauslaitteet, FATNIR - pinnanmittauslaitteet, BAYHAM - pinnanmittauslaitteet, DÖRKEN - sokkeliverhouslevyt, FMC SMITHMETER - virtausmittarit, EMCO WHEATON - lastaus ja purkausvarret, NMC - putkieristeet, BERNDORF BAND - teräshihnat, CAVATORTA - verkot, ALWAYSE - kuularullat, CURVER - muovituotteet, MOBIUS - putkieristeet, ROCKWOOL - tekniset eristeet, RESATEC - kumijoustoelementit, UNIVER - pneumatiikkatuotteet, HARO - lattiamateriaalit, MACRO - suihkutilat, KNAUF -teollisuuden ja talotekniikan eristeet, K-FLEX -solukumieristeet, INDOOR -lattianpäällysteet

Voit ostaa yrityksestä Lektar Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 30,00 € + ALV »

Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 15,00 € + ALV »

Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 7,00 € + ALV »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Bisnode. Katso muut saatavilla olevat raportit


Sisältö

yhteystiedot, tuotteet-ja-palvelut, taloustiedot

Voit ostaa yrityksestä Lektar Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Bisnode.

Tarkasta mitä muita raportteja yrityksestä on saatavilla.