Hae yritystietoa Yritystele.fi:n koko sisällöstä tai tarkenna hakuasi valikon hakualueilla.

haku

Tuotteet ja palvelut

Veden- ja kosteudenkestävät LAMI-tuotteet

Ominaisuuksiltaan ainutlaatuiset LAMI-ovet on kehitetty kokemuksella ja ammattitaidolla erityisesti tiloihin, joissa vaaditaan veden- ja kosteudenkestävyyttä sekä hygieenisyyttä. LAMI-ovet ovat muottipuristettuja ja rakenteeltaan täysin saumattomia – ne eivät sisällä lainkaan liimaliitoksia. Tuotevalikoima sisältää hygieenisten käynti-, heiluri ja liukuovien lisäksi myös hygieeniset äänieristys-, palo- ja röntgenovet.


Hygieenisten LAMI-ovien ominaisuudet
•Kosteuden- ja vedenkestävyyttä
Muottipuristettu sandwich-rakenteinen, saumaton LAMI-ovi on valmistettu vesi- ja kaasutiiviiksi. Ovilevy ei ruostu, turpoa, lahoa eikä kieroudu, vaan kestää jatkuvaakin vettä ja kosteutta vuosikymmeniä. LAMI-ovi ei sisällä puuta tai muita orgaanisia materiaaleja, jotka edistävät bakteerien kasvua.
•Hygieeninen ja kemikaaleja sietävä
LAMI-ovi kestää erinomaisesti voimakkaita pesu- ja desinfiointiaineita sekä muita vahvoja kemikaaleja.
•Korroosion kestävä
LAMI-ovi ei ruostu ja sen pintamateriaali, lasikuitupolyesteri, kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta lohkeilematta.
•Pitkä elinkaari
LAMI-ovi on iskun- ja kulutuksenkestävä. Hard Body Impact -testi osoitti, että LAMI-ovet kuuluvat parhaimpaan iskunkestävyysluokkaan. Annamme mielellämme lisätietoja testistä.
•Keveyttä ja käyttöystävällistä turvallisuutta
LAMI-ovi painaa 9 kg/m² eli alle puolet tavanomaiseen oveen verrattuna. Siten suurenkin oven käsittely on kevyttä ja samalla turvallista.
•Paloturvallisuutta
Muovilami Oy:n palo-ovilla on uusimmat EU-palo-ovistandardin BS EN 1634-1:2008 mukaiset palo-ovien hyväksynnät ja British-standardin BS 476: Part 22 mukainen hyväksyntä sekä sertifikaatteja useissa eri maissa.
•Laatua ja vaivattomuutta
LAMI-ovien suunnittelussa ja rakenneratkaisuissa on otettu huomioon oven liittäminen ympäröiviin seinärakenteisiin siten, että karmi- ja kynnysliitokset täyttävät kosteus-, kulutus- ja hygieniavaatimukset. Karmina voidaan käyttää valmiin seinäpinnan päälle ulottuvaa alumiiniprofiilijärjestelmää tai perinteisen kiinteän karmin mallista lasikuitukarmia. Myös seinän vahvuuden mukaan mitoitettu RST-karmi on mahdollinen.
•Tyylikäs ovikokonaisuus
LAMI-ovien väri-, varuste- ja ikkunavalikoima on laaja. Ovet voidaan toimittaa ulkonäöltään samanlaisina, ovien erikoisominaisuuksista riippumatta.
•Käyttöturvallisuutta
LAMI-ovet on luokiteltu pintamateriaalien parhaimpaan päästöluokkaan M1.

Sileät ja helposti puhdistettavat pinnat ehkäisevät epäpuhtauksia, jotka syntyvät kosketuksesta tai ilmassa leijuvista hiukkasista. Kova ja sileä gelcoat-pinta kestää puhdistus- ja desinfiointiaineita sekä muita kemikaaleja. Ovilevyn pintamateriaali kuuluu parhaaseen M1-päästöluokkaan.

Ovet ovat rakenteita, joihin kosketaan ja joita käytetään eniten käsin. LAMI-ovet täyttävät puhdastilaovien vaativat laatutarpeet. LAMI-ovet eivät sisällä puuta tai muita orgaanisia materiaaleja, jotka edistävät bakteerien kasvua. Keveytensä ansiosta LAMI-ovet ovat turvallisia käyttää ja helppoja huoltaa.

Jokainen LAMI-ovi valmistetaan mittatilaustyönä, käyttökohteeseen tarkasti räätälöitynä. Oven koko, väri, ikkunat ja varusteet tehdään arkkitehdin suunnitelmien mukaan. LAMI-ovivaihtoehtoja ovat käynti-, heiluri- ja liukuovet sekä LAMI-liuskeverhot. Tuotevalikoimamme sisältää myös palo-, äänieristys- ja röntgenovet. Paloluokitellut EI60, EI30 ja EI15 LAMI-palo-ovet, dB25 ja dB30 LAMI-äänieristysovet sekä -röntgenovet täyttävät samat hygieenisyysvaatimukset kuin tavalliset LAMI-ovet.

Yrityksemme toiminnan aikana LAMI-ovia ja -lisävarusteita on kehitetty ja testattu runsaasti eri standardien mukaan. VTT on myöntänyt LAMI-oville muun muassa tuotesertifikaatin ja LAMI-palo-oville tyyppihyväksynnät. Ensiluokkaisen ja helppohoitoisen tuotteen tarjoaminen asiakkaalle on meille ensisijaisen tärkeää.

Voit ostaa yrityksestä Muovilami Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 30,00 € + ALV »

Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 15,00 € + ALV »

Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 7,00 € + ALV »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Bisnode. Katso muut saatavilla olevat raportit


Sisältö

yhteystiedot, tuotteet-ja-palvelut, taloustiedot

Voit ostaa yrityksestä Muovilami Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Bisnode.

Tarkasta mitä muita raportteja yrityksestä on saatavilla.