Hae yritystietoa Yritystele.fi:n koko sisällöstä tai tarkenna hakuasi valikon hakualueilla.

haku

Tuotteet ja palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla toimittamalla laadukkaita tuotteita sovitun aikataulun mukaisesti.
Kiinnitämme erityisesti huomiota tuotteiden viimeistelyyn, mittatarkkuuksiin sekä tasalaatuisuuteen.
Tyypillisiä valmistamiamme osia ovat lukkojen, aseiden, lentokoneiden, laboratoriotekniikan, pienkoneiden, nosto- ja siirtolaitteiden osat, hydrauliikan komponentit sekä tarkkuussuuttimet.
Osaamistamme kuvaa myös erikoismetallien kuten titaanin ja hastelloyn työstäminen.

Kattava konekantamme mahdollistaa monipuoliset työstömenetelmät:
Moniakselisorvaukset
Pitkäsorvaukset
Koneistuskeskustyöt
Hionnat
Taso-, työkalu-, centerless- ja pyöröhionnat
Lankasahaus, uppokipinöinti ja kipinäporaus
Tasoläppäys
Hoonaus
Mikropuhallus/kiillotus
Ultraäänipesut

Työstö- ja mittausmenetelmät
Työstö- ja mittausmenetelmämme ovat monipuolisia ja laitteemme edustavat uusinta huipputeknologiaa. Menetelmät mahdollistavat erittäin vaativien tuotteiden valmistuksen. Myös lämpökäsittelyjen jälkeiset työvaiheet kuten hionta ja kipinätyöstö ovat osa valmistusmenetelmiämme. Käytössämme on myös monipuolisesti erikoistyöstömenetelmiä kuten tasoläppäys, hoonaus ja mikropuhallus.

Suunnittelupalvelut
Teemme asiakkaidemme kanssa syvällistä yhteistyötä tuotekehitykseen liittyen. Konsultoimme tuotteen valmistettavuutta ja esitämme mahdollisia kehityskohteita. Tavoitteena on saada yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollisimman hyvä ja kilpailukykyinen tuote tai tuotekokonaisuus.

Ase-, puolustusväline- ja ammusteollisuus
Ase-, puolustusväline- ja ammusteollisuus ovat merkittäviä toimeksiantajiamme. Sarjavalmistuksessa hyödynnämme automaatiota sekä robotiikkaa tuotantoprosesseissa. Tuotteiden mittatarkkuuden, tasalaatuisuuden sekä visuaalisten vaatimusten hallinta ovat merkittävissä rooleissa valmistusprosesseissa. Käytössämme on robotisoituja mikropuhallussoluja valmistettavien tuotteiden pintojen viimeistelyyn. Menettelyissä ja toimintatavoissa huomioidaan AQAP 2110 – standardin vaatimukset.

Ilmailuteollisuus
Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia sekä siviili- että military -puolen lentokoneisiin. Jäljitettävyyden ja dokumentoinnin hallinta ovat merkittävissä rooleissa palvelukokonaisuudessa. Hallitsemme myös erittäin vaativien ja vaikeasti työstettävien materiaalien työstön. Yhteistyö pohjautuu täydelliseen luottamukseen ja vaatimuksien kokonaishallintaan. Menettelyt ja toimintatavat toteutetaan SFS-EN 9100 – standardin vaatimusten mukaisesti.

Medical-teollisuus
Palvelemme medical – teollisuuden asiakkaita kansainvälisesti. Palvelumme kattavat tuotevalmistuksen protoista sarjavalmistukseen. Ylläpidämme tuotevarastoja asiakkaan puolesta ja sitoudumme nopeisiin toimitusaikoihin. Laadunvalvonta ja dokumentointi toteutetaan asiakasvaatimusten mukaisesti.

Ajoneuvoteollisuus
Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia esim. traktoreihin, metsäkoneisiin ja vastapainotrukkeihin. Hyödynnämme valmistusprosesseissa automaatiota ja robottisoluja. Moottoreiden ja voimansiirron osien viimeistelyssä käytämme monipuolisesti erilaisia hiontamenetelmiä. Hydrauliikan komponenteissa mittatarkat reiät viimeistellään hoonaamalla. Erittäin tasomaiset tiivistepinnat on myös tasoläpättävissä. Hydrauliikkalohkojen vinoreikien poraukset toteutamme tehokkaasti yhdellä kiinnityksellä moniakselityöstöä hyödyntäen.

Muu teollisuus
Valmistamme hienomekaanisia- ja tarkkuusosia laaja-alaisesti monille eri teollisuusaloille. Valmistettavien tuotteiden yhdistävä tekijä on korkeat laatuvaatimukset. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimialan vaatimukset huomioiden.

Voit ostaa yrityksestä Okun Koneistuspalvelu Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 30,00 € + ALV »

Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 15,00 € + ALV »

Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti

Osta - 7,00 € + ALV »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Dun & Bradstreet. Katso muut saatavilla olevat raportit


Sisältö

yhteystiedot, tuotteet-ja-palvelut, taloustiedot

Voit ostaa yrityksestä Okun Koneistuspalvelu Oy yritysraportit:

Yritysraportti Large
Hinta: 30,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Medium
Hinta: 15,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »
Yritysraportti Small
Hinta: 7,00 € + ALV
· Esimerkkiraportti
Osta »

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Palvelun tarjoaa Dun & Bradstreet.

Tarkasta mitä muita raportteja yrityksestä on saatavilla.